Hei dere

Skoledagen ble relativt kort, noe som er bra fordi da rekker jeg litt rydding før jeg skal til tannpleier kl 13! Gruer meg noe sinnsykt. Kommer et innlegg senere i dag om tips til hva man kan gjøre i helgene for og ikke overspise på godteri og usunt! 

Over til litt treningssnakk : - ) Jeg har som nevnt begynt på et treningsprogram som man finner på Forsvaret's hjemmesider, jeg er på Rødt, men om du er i bedre form enn meg kan du sjekke ut de andre fargene! Jeg mangler bare 30 minutter styrkeøkt for å være ferdig med uke 1, jeg har jo selvfølgelig trent litt styrke før i uken her, men en fullstendig hard økt venter meg senere idag. Kjenner at jeg er litt stiv etter gårsdagens joggetur, presset meg litt hardere enn det sto på planen, så er fornøyd med meg selv.  Jeg synes dere lesere virkelig burde prøve ut dette! Det vanskeligste er og komme i gang, det tok meg litt tid, men nå som jeg er i gang føler jeg at alt går som det skal! Har hatt en skikkelig bra følelse etter øktene å gleder meg til flere.

Har dere et spesielt program dere følger?

Hilsen Bjørg 

 
God ettermiddag

Tenkte jeg skulle skrive litt om treningen jeg kommer til å holde meg til! Jeg har ikke fått satt meg ned og ordnet en konkret styrkeplan enda, men jeg skal begynne på Forsvarets treningsprogram som du finner HER. Det er en utrolig grei plan, jeg har litt blandete følelser med å starte på den (som jeg skal på tirsdag)

Foreløpig har jeg ikke noe medlemskap til noe treningsstudio, det trenger jeg ikke heller, jeg vil være så mye ute i terrenget som mulig. Det og springe 10 minutter på mølla gir ikke samme utfordringen som 10 minutter ute i frisk luft, derfor har jeg bedre tro på trening ute!  Idag skal jeg forresten trene en gjeng med søte 3. klassejenter i turn, gleder meg til å se de igjen! Det er også god trening, ettersom jeg bruker å gå til og fra, jeg bruker ca 40-45 minutter en vei. 

 

Har dere noen treningstips til meg? Hva bruker dere og trene? Tips taes imot med et smil : - )

Hilsen Bjørg 

Hei, velkommen til bloggen min! Jeg heter Bjørg og bor på hybel i Orkdal, her kan du lese litt om hva som skjer i livet mitt : - )

Legg meg til som venn


A r k i v


Januar 2013
Juni 2012


K a t e g o r i e r


Clothes
Daily
Diet
Hair
Inspiration
Training

L i n k e r


Hanne Lillery

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits