God morgen dere

Kjente at humøret steg etter jeg prang 3000 m i går! Var godt og presse seg, kjenner at jeg må trene litt for å komme under 15 minutter. Nå har jeg nettopp dusjet, så har laget lunsj og holder på å koke egg til frokost! 
Kyllingsalat!!!! Namnamnam, hadde det igår også, var så godt at jeg laget meg i dag og :)

Hva skal dere idag?

Hilsen Bjørg 
God kveld kjære lesere :)

Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra trening, har vært og handlet inn litt grønnsaker og slikt på Rema 1000! Når jeg kom hjem hoppet jeg rett i dusjen, noe som var sinnsykt godt etter den kalde sykkelturen. 

Men nå over til godbit tipset, dette er noe jeg har brukt lenge men ikke så ofte fordi jeg glemmer det! Det er virkelig godt, og også sunt. Jeg bruker det som oftest til frokost eller lunsj, passer veldig godt til frokost etter min mening. 

Det du trenger er:

  • Banan(er)
  • O'boy pulver
  • Gaffel
  • Skål eller kopp

Først kutter du opp noen banan biter

Så tar du litt O'boy i en liten skål eller koppSå dypper du rett og slett banan biten i O'boy pulveret slik at bananen blir dekt av et tynt lag

Så er det bare å spise og nyte det : - )

Noen som har prøvd dette før?

Hilsen Bjørg


 
Hei god mandag alle søte lesere

Idag er som sagt dagen jeg starter på den nye livsstilen min, den største utfordringen er nok maten! Jeg er tidenes dårligste på å spise variert, jeg finner meg bestemt matsort (rugsprø med skinkeost, hehe) som jeg spiser til alle døgnets måltider. Dette er jo ikke sunt, jeg er også en "frokostsglemmer" å lager sjeldent middag, derfor har jeg en utrolig dårlig forbrenning.

 Det at jeg faktisk skal begynne å spise 3-4 måltider hver dag vil få en positiv virkning på humør, energi og forbrenning. Jeg har satt opp en ukesplan og kommer til å legge ut dagens måltider under her, dette er en test fordi jeg aner ikke hvor mye mat jeg faktisk trenger. Noe som fristet?

Noe som fristet?

Hilsen Bjørg 
God ettemiddag

Ville bare få ut litt frustrasjon rundt "nyttårsslankinga", det er ikke til å unngå fortiden når man ser på TV og i tillegg se alle de reklamene om rask slanking med shaker og supper. Hvor er reklamene om kjernesunn livsstil?  Istede for å oppfordres til å legge om livsstilen vår eller kostholdet, oppfordres det til å erstatte måltidene med pulver og vann for rask vektnedgang. 

Dette synes jeg er utrolig synd, jojo-slanking kan ikke være bra! Jeg sier ikke at disse shakene ikke er bra, men ikke som fullstendig måltidserstatter, jeg har selv Nutrilette poser liggende.  


Hva synes dere lesere om dette? For eller imot? Noen som har prøvd det?
 

Hilsen Bjørg

 

Hei, velkommen til bloggen min! Jeg heter Bjørg og bor på hybel i Orkdal, her kan du lese litt om hva som skjer i livet mitt : - )

Legg meg til som venn


A r k i v


Januar 2013
Juni 2012


K a t e g o r i e r


Clothes
Daily
Diet
Hair
Inspiration
Training

L i n k e r


Hanne Lillery

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits