Hei

Dagen her startet utrolig bra, jeg var i godt humør og koste meg på vei til skolen! Ettersom dagen gikk har det sunket lengre og lengre ned uten noen spesiell grunn, jeg har vell bare en av "de dagene". Nå føler jeg meg skikkelig deppa, skal løpe 3 km på tid litt senere i dag så håper treningens endorfiner lettner på humøret


Flere som har slike dager?

Hilsen Bjørg
 
God morgen!

Grunnen til at jeg er oppe så tidlig er at jeg fikk ikke sove det hele tatt inatt siden jeg sov tidenes lengste powernap i går. Dumme meg. Derfor har jeg hatt god tid til å sminke meg og ordne håret, nå skal jeg lage dagens lunsj som er kyllingsalat og deretter ordne meg en herlig eggefrokost

Det ble en liten "ball" på siden og en søt sløyfe spenne i luggen :)

Resultatet av gårsdagens middag forresten, smakte helt utrolig nydelig! Er så stolt av meg selv, hehe

Ønsker alle sammen en fin dag :)

Hilsen Bjørg

 
Hei alle sammen

Rart hvor sliten man blir de første dagene etter ferien! Døgnrytmen min var fullstendig snudd på hodet før skolen startet, kjenner at den begynner og komme på plass. Hører at det er mange som snudde litt på døgnet i julen, for min del la jeg med kl 7 om morgenen. Det resulterte i at jeg sov hele dagene istede, noe som var utrolig synd! 

Nå skal jeg lage meg kyllingfilet og grønnsaker, bare slappe av og gjøre litt skolearbeid

 

Flere som fikk dårlig døgnrytme etter ferien?

Hilsen Bjørg
 

 
Hei, godt nyttår til alle sammen! 

Jeg har hatt ei trivelig jul og det nye året har inspirert meg, og ikke minst motivert meg til å "begynne på nytt". Det jeg mener med det er at jeg for alvor skal ta tak i livsstilen min, til nå har det vært lite trening, dårlig kosthold og har hatt absolutt null overskudd og interesse for skole.  Nå skal jeg planlegge, gjennomføre og lykkes med det jeg ønsker! 

Mål jeg har:

  • Bedre kosthold 
  • Trene og komme i form
  • Søke kontorlærlingplass i Forsvaret
  • God innsats og lite fravær på skolen
  • Gode eksamensresultater 

Jeg skal prøve og ikke gå på en storsmell, og heller starte på det "nye livet" gradvis. Mandag 7. januar er startdag og jeg gleder meg, i dag kommer jeg til å forberede meg med å være med søstrene mine, rydde og vaske ferdig hybelen og lage meg en liten "inspoplakat" så jeg ikke glemmer treningen. Så ønsk meg lykke til :)

 

Flere som starter på nytt i år? 

Hilsen Bjørg Hei, velkommen til bloggen min! Jeg heter Bjørg og bor på hybel i Orkdal, her kan du lese litt om hva som skjer i livet mitt : - )

Legg meg til som venn


A r k i v


Januar 2013
Juni 2012


K a t e g o r i e r


Clothes
Daily
Diet
Hair
Inspiration
Training

L i n k e r


Hanne Lillery

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits